jueves, 16 de mayo de 2019


NOUS AJUTS PER A L'ECONOMIA DE PROXIMITAT, SOCIAL I SOLIDÀRIA A BARCELONA

Fins al 29 de maig es poden presentar sol·licituds a les línies d'ajudes "Impulsem el que fas" i "Enfortim l'economia social i solidària". En total, es destinaran 2,3 milions d'euros a subvencionar projectes que fomentin l'economia de proximitat i impulsin la innovació socioeconòmica als barris i districtes de la ciutat.
La campanya "Enfortim l'economia social i solidària" s'adreça a projectes d'entitats i empreses del tercer sector social, societats cooperatives, entitats representatives i referents de l'economia social i solidària o de les finances ètiques, entre d'altres, iniciats al 2019 i d'una durada màxima de dotze mesos.
Es posa un especial èmfasi en els àmbits de l'acompanyament i la formació, la intercooperació i la comunicació i la investigació perquè es puguin reproduir en l'àmbit de l'economia social i siguin rellevants per a la transformació social.
Entre el 26 d'abril i el 16 de maig s'oferiran una desena de sessions informatives en diferents equipaments de la ciutat per explicar els requisits o tràmits per optar a les subvencions.
La tercera edició de "Impulsem el que fas" contempla el suport a projectes de promoció de productes locals en els mercats municipals, supermercats cooperatius, horts comunitaris o plataformes de distribució de producte de pagès, per exemple.



VÍCTOR GARCÍA, KATHERINE ÁLVAREZ I STEFANIA RIVAS


No hay comentarios:

Publicar un comentario

NOUS AJUTS PER A L'ECONOMIA DE PROXIMITAT, SOCIAL I SOLIDÀRIA A BARCELONA Fins al 29 de maig es poden presentar sol·licituds a le...